Tudung kanak-kanak

SHANGHAI FRIDGE MAGNET GIVEAWAY BY JARI MANIS & SCDHA SEIN TRAVEL

SHANGHAI FRIDGE MAGNET GIVEAWAY BY JARI MANIS & SCDHA SEIN TRAVEL| jemput lah join giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel ni untung2 leh dapat FM SHANGHAI YANG CANTIK, BERKILAT tu, kan!!! tak dapat jejak shanghai, dapat FM SHANGHAI pon jadi lah kan.. hahahaa. berangan tak salah :)

dah lama tak join giveaway, tetiba dato seri eita pi tag, arghhhh.. bestnya.. alang2 dah kena tag, moh ler kite tag kawan lain plakkkk. boleh ? 

boleh lah.. kita nak tag
Syamimi Saad
http://hanyadihatiku.blogspot.my/

just klik SINI untuk baca syarat penyertaan dan good luck buat semua peserta. dah nak hampir 100 orang tau join giveaway ni.. jom pakat ramai2 kita meriahkan giveaway oleh JM dan Scdha  

5 Comments

  1. hi,saya datang dari GA yang sama,done follow.. Good Luck :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Ciksu sudi OIN..eserta No 96 yee..All the best

    ReplyDelete
  3. Mcm dah berbulan maknx join ga. Rindunyer..nak cuba luck la.

    ReplyDelete
  4. Blogwalking sini..
    all the best..
    http://kasihkuamani.blogspot.my

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin