Tudung kanak-kanak

Jerebu dah tak ada

semalam hujan lagi, alhamdulillah..

selalunya setiap petang, saya akan ke bilik tengah untuk tengok sunset tapi semenjak jerebu memang tak berpeluang langsung nak tengok. 

dari bilik tengah rumah saya tu, just nampak berkabus je sebelum2 ni. 

sejak hujan dok turun 2,3 hari ni, inilah view petang tadi, lebey kurang jam 6:54 petang gituu.

rindu sangat nak tengok.. walaupon tak dapat tengok sunset macam di pantai, tapi jadi lah. nak pergi pantai duduk area kl ni pon jauh kemain. 

alhamdulillah..


10 Comments

  1. Alhamdulillah , kalau kat terengganu ni, memang bila tengahmalam je hujan lebat + angin kuat sangat, time tidur boleh terjaga

    ReplyDelete
  2. hujan memang membantu kurangkan jerebu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. Labuan sini pun matahari nampak terik. hee walaupun panas tapi senang hati tengok matahari kembali 'sihat' :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... cuaca makin baik

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah kan
    kat sini pun makin cerah aje cuaca

    ReplyDelete
  6. jelas pandangan mata sekarang ni, setelah Allah turunkan hujan setiap hari, cuaca pun cantik, jerebu pun dah hilang

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin