Tudung kanak-kanak

Cara LOG IN NUFFNANG YANG DISEKAT

goggle punya goggle, akhirnya jumpa penyelesaiannya.. meh nak bagitau uols cara log in nuffnang yang disekat.. mana nak kit2 kalau terjadi macam ni juga nanti dekat uols, kan !

alhamdulillah.. baru la dapat tidur dengan lena semalam ^_____°

cara log in nuffnang yang disekat.. begini caranya, bila klik 'log in' ke akaun nuffnang akan keluar macam ni, kan !


klik 
ADVANCED akan keluar kotak lagi, just klik PROCEED TO LOG IN NUFFNANG (unsafe)

pastu tadaaaaa, akan keluar macam biasa.. log in macam biasa.. and then lepas dah puas hati check segalanya.. pastikan LOG OUT. oke  :) 

pihak nuffnang buat setting sebegitu supaya tiada pihak tidak bertanggungjawab mencuri data yang ada di dalamnya. 


pppsssstt: tenkiu cik akak sebab berkongsi..

9 Comments

  1. Wahhh nice sharing sis . Berguna bg yg hadapi masalah cenggitu .

    ReplyDelete
  2. Owh. Nice info.. Pernah buka guna wifi awam.. Akan kuar camni...

    ReplyDelete
  3. huhu itu la ciksu, zaza pun tak dapat bukak..

    ReplyDelete
  4. Hmm.. alhamdulillah dah settle masalah CikSu ye
    Tengoklah brooch comel menghiasi blog kakak hari ini:)

    ReplyDelete
  5. nice sharing,Cik Su.ari tu pernah alami nasib yang hampir sama.lain sikit la.rujuk kat blog Lyssa,setel masalah.

    ReplyDelete
  6. oic. cenggitu ekk?
    tq ciksu for sharing.
    kekadang memang kuar gitu la.
    jadik takut plak kan...

    ReplyDelete
  7. akak tak buka pun akaun nuffnang tu...hehehe nanti kena cuba tengoklah

    ReplyDelete
  8. ha ah betul... mula2 saya pun pelik kena tak boleh log in ke nuffnang.. bila godek2 baru la boleh... heehe

    ReplyDelete
  9. ohhh sebabnya. thanks ciksu. tapi memang. selalunya bila masuk nuffnag mesti tak logout balik hukhukhuk

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin