Tudung kanak-kanak

Teaser Pictures !! - Rania Birthday Celebration

Aduh. duh. bersungguh2 tau umi ciptakan kenangan untuk Rania sempena ulangtahun kelahiran pertama hari tu. 

walaupon Rania belum mengerti ini semua tapi percayalah sesungguhnya kenangan yang tercipta ini pasti mengubat kerinduan dan keinginan umi sepanjang menanti kehadiran Rania. semuanya umi DIY. bersengkang mata, mengerah idea seberapa yang boleh. walaupon simple tapi umi tetap berpuas hati. ayah just angguk2 geleng2 je la :) 



Masa di kL non hado tema pon. janji ada kenangan. hihihi. apa pon boleh, kan ! 
tema Orange & Green buat di kampung. 

Yang pasti kedua2nya tetap ada Carrot Cake dan Carrot Cup Cakes. tetap tak jemu bila makan keduanya. sedappppp >_<

Stay tuned.. 

10 Comments

  1. Untuk anakanda tersayang kan..kan..gigih umi awak sayang..

    ReplyDelete
  2. Asslmkm ummi rania..

    Mna besday girl ni.. Zahra 18/9 ni gnap sthun.. Hihi..

    ReplyDelete
  3. happy birthday rania :)
    moga membesar jadi anak solehah...

    ReplyDelete
  4. wahhh..mesti meriah bday bash rania tu..happy bday rania!!..=)

    ReplyDelete
  5. demi anak xde ibu yg xsanggup kan..

    ReplyDelete
  6. Permata hati yg ditunggu selama 6 taun ciksue..haruslah berkorban jiwa raga untuk birthday rania.hehe

    Btw happy belated birthday..semoga rania menjadi anak solehah

    ReplyDelete
  7. walaupun rania tidak tahu, pasti satu hari nanti rania akan hargai apa yg ummi dia buat bila rania sudah mula faham

    ReplyDelete
  8. teringin nak buat carrot cake tapi tak buat2 hihihi..

    ummi rania rajin :)

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin