Tudung kanak-kanak

Pemenang Baru Dicari Lagi..

Alahai.. saya belum pos lagi hadiah kepada para pemenang. maafkan saya :'( sebabnya belum cukup sorang lagi pemenang yang bagi maklumat. So, kena cabut undi lagi. harapnya ini panggilan terakhir. 

So, seperti yang dimaklumkan dalam entry lepas maka inilah senarai nama pemenang baru untuk HADIAH SAGUHATI

Boleh semak link penyertaan di SINI

72) http://zakiepurvit.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html


PERHATIAN:

KEPADA PARA PEMENANG RANIA TURN'S 1 GIVEAWAY SILA SERAHKAN MAKLUMAT DIRI SEHINGGA 11:59 24/8/2015. 

SEKIRANYA TIADA SEBARANG MAKLUM BALAS SEHINGGA TARIKH & MASA YANG DISEBUT MAKA PEMENANG BARU AKAN DI CARI.  

SILA E-MAIL SEGALA BUTIRAN DIRI KE lobaksusue@gmail.com

cc: Rania Turn's 1 GiveAway

Nama :
Alamat:
No. H/p:
No. Peserta:
Link penyertaan:
Hadiah yang dimenangi:

Terima kasih.

13 Comments

  1. kali k3 xde rezeki.. hihi.. tahniah2

    ReplyDelete
  2. Tahniah pemenang baru..

    Kak zakieeee!!! Tahniah akak menang:)

    ReplyDelete
  3. bila no cik nor nak menang ni?hihik

    ReplyDelete
  4. saya rasa cik su kena tinggalkan komen diblog mereka
    mungkin diorang tak perasan

    ReplyDelete
  5. ok ja buat camni, boleh tengok org alert atau tidak tentang post2 di blog kita, satu lagi saya selalu buat bloglist untuk mana blogger yg saya join GA, supaya nanti sya alert dengan pengumuman pemenang, tiada pakasaan, habis ja DH UMUM PEMENANG, KITA BOLEH REMOVE..;-)

    ReplyDelete
  6. La... itulah apasallah mereka ni tak masuk sini ada budak comel di sini.
    Nanti auntie contact umi Rania ye...:) Terima kasih sayang

    Rezeki bergolek hihi...

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin