Tudung kanak-kanak

Saya ada geng..

alhamdulillah.. 
pagi tadi biras saya @ Ekin telah selamat melahirkan seorang lagi putera comel.. 
Ehsan dah ada adik.. 

paling tak sangka adik Ehsan sama tarikh lahir dengan Maklang.. yeay.. yeay.. ada geng.. (",) suka sangat-sangat.. kalau ikutkan due date my biras next week.. alhamdulillah Allah permudahkan urusan Ekin.. untuk kelahiran kedua ni Ekin bersalin normal.. masa kelahiran pertama beliau dibedah.. 

tak sabarnya nak balik kuala jumpa baby baru.. next year maklang beli kek kita belah sesama ye baby (:

17 Comments

  1. Selamat hari jadi buat ciksu dan selamat juga buat biras ciksu tu. Tahniah bertambah anak bertambah rezeki dan bertambah orang yang bakal mendoakan ibu bapa.

    ReplyDelete
  2. wahhh boleh lah celebrate sama sama lepas ni. ^^

    ReplyDelete
  3. Wah taun depan smbut besday sesama la..anak adik ipar yg baru ni pun lahir sama besaday dengan anak adik ipar yg bongsu.mmg bley celebrate sesama jugak taun depan

    ReplyDelete
  4. Amboii nak bg baby makan kek. Hahahah gurau je.. sukanya baby baru lahir

    ReplyDelete
  5. Happy birthday CikSu. Seronok memang kalau birthday sama dgn sesiapa yg ada dlm keluarga. Nak celebrate senang dan meriah.

    ReplyDelete
  6. Ewahh sukanya mak lang dpt anak buah yg sama bday dgn dia. Macam saya pun ada anak buah yg lahir sama tarih dgn tarikh lahir saya. Saya cakap kat mak dia, budak ini jadi anak angkat maksu la.

    ReplyDelete
  7. itu yg dinanti2kan ye ciksu.. boleh sambut besday sama2 hehe. apapun, selamat hari lahir utk ciksu serta tahniah buat biras ciksu dpt anak ke2.

    ReplyDelete
  8. ala..cik su xaci la pasal baby mana mkn kek lg!hehe...selamat hari lahir cik su.

    ReplyDelete
  9. eppy belated bzday ciksu..!! dah ada anak sedara baru yer..

    ReplyDelete
  10. jimatttt beli satu kek je..ti tayang la pic bb tu ek

    ReplyDelete
  11. wahhh ada bau syurga lah kat rumah tu nanti. hihihihi

    hepy besday maklang Moga terus diberi kesihatan yang baik berpanjangan, diberkati Allah selalu, dimurahkan rezeki yang banyak, dipermudahkan segala urusan, dan moga terus bahagia sampai syurga sana. amin

    ReplyDelete
  12. Kemain maklang happy.....
    Tahniah buat adik ye cik Su.... makin ramai le cucu mak tok

    ReplyDelete
  13. baby baru...jels i..nak bersalin norml juga nanti..insya allah...tahniah utk biras cik su tu ye..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..
    Ciksu, best sambut birthday ramai ramai ni. Meriah!

    ReplyDelete
  15. sy pun ada sorang yg sama date birthday. mesti jadi tak lupa punya

    ReplyDelete
  16. Tahniah dapat anak saudara baru. Bley celebrate bday sesama.

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin