Tudung kanak-kanak

Yessssszaaaaa.. selesai sudah..

peace !!!!!!


fuhhhhhhh.. lega sesangat.. 
lapang dada bila selesai balas komen yang tertunggak selama beberapa bulan tu..
selagi tak habis, rasa macam tak syokkkkkk je nak keluarkan entry baru..
bukan apa kang tak menang tangan lagi nak balas jejak..
masa saya agak terhad sekarang ni..
itu pasai saya tak banyak keluarkan entri.. 

tu je la nak habaq
byeee.. 

25 Comments

  1. bila laaaa kami dpt tengok permata hati ciksue ni :)

    ReplyDelete
  2. Kan.. mmg lega sgt.
    Lya pom skarang cuba bw gak ni. Bila dh hbs bls jejak komen semua mmg lega sgt...


    Biasalah.bila dh ada ank mmg kt kna bjk urus masa anara diri kt n family

    ReplyDelete
  3. Asslmkm ciksu.. Sama la kita.. Hutang bw bnyk sngt.. Xdan blas.

    ReplyDelete
  4. biasalah tu ciksu.. ada anak dah mmg masa terhad. nak uruskan rumahtangga lagi.. pelan2 la ye

    ReplyDelete
  5. hik hik betol tu...kalo x kunjung balas rase besalah je nk update entry baru kan =)

    ReplyDelete
  6. alahai bagusnya..ciknaa memang tak sempat nak balas komen kt blog.cuma sempat bw aje..jgn marah aaa..hihi..

    ReplyDelete
  7. fuyooo..tahniah..tahniah...kerana merajinkan diri membalas semua komen2 hehe

    ReplyDelete
  8. Salam jumaat ciksu,
    betul tu.. xseronok kan! zaza pun mcm tu..free mesti singgah hehe

    ReplyDelete
  9. salam cik su..
    hehe..kitee faham..
    time kasih sbb dlm bizi2 tu sempat jugak balas komen kitee..
    sayang cik su...
    kisskan baby utk cma yer.. :))

    ReplyDelete
  10. hehe..sibuk dgn si kecik yea..

    ReplyDelete
  11. xpe slow2 umi su ;p bb tu perlukan lebih perhatian kan..

    ReplyDelete
  12. Strawberry yg comell... Sama dgn koleksi ank sy juga tu..

    ReplyDelete
  13. takpe kite faham..sibuk dengan baby..:)

    ReplyDelete
  14. Akak pun baru nk mula fasa bw slow2.. sibuk sangat dalam 3 mgu sblm ni..

    ReplyDelete
  15. huhu..nana baru nak merangkak2 blogwalking ni...

    ReplyDelete
  16. Rajin juga Ciksu ni balas jejak dalam pada sibuk dengan baby. Dahlah baru habis pantang. Kalau saya rasa nak rileks je bila dah penat melayan anak.

    Tahniah ya, Ciksu...masuk alam baru. Selamat join sekaki dengan kami mak-mak budak nih ^_^

    ReplyDelete
  17. rajin ciksu balas komen..hehe..
    strawberi tu ada kat bilik adik lelaki saya..ahahahah

    ReplyDelete
  18. Sya belum settle lg.. Ni masih berjalan² ke rumah jiran tetangga.. Hehe

    ReplyDelete
  19. saya ni pun baru ni dapat balas kembali kunjungan kawan-kawan
    komen usah citelah, belum balas lagi =)

    ReplyDelete
  20. Tak per...faham. Bila dah ada anak ni memang masa terhad. Take your time ciksu.

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin