Tudung kanak-kanak

I'm back...

I'm back| Alhamdulillah.. semuanya telah selesai dengan baik dan berjalan lancar. walaupon blog QasehnyaRania sunyi sepi seketika tapi ramai pengunjung yang sudi singgah ke sini. terima kasih diucapkan. tanpa kalian siapalah saya. terima kasih juga pada kengkawan yang mendoakan buat my pakngah. hanya Allah yang mampu membalasnya. aamiin (",)

Banyak perkara yang berlaku dalam kehidupan seharian, kadang2 memerlukan kita time off daripada berblog seketika, kan!!! rindunya ciksu dengan blog ini dan korang. rindu nak berblogwalking baca cerita korang. ye, rinduuuuuuuu sangat..

in shaa Allah, selepas ini akan berblog seperti biasa. paling penting kena siapkan entry tertunggak ke Terengganu awal bulan lepas. pelan2 kayuh ye. hiks.

Berblog lepas ni pon kemungkinan tenggelam timbul juge sebab ciksu masih sibuk mengemas sisa2 yang ada. dah tak banyak mende dah. just na mendobi baju bajan, langsir dan cadar yang digunakan sedara mara baru baru ni serta barang barang di dapur. semuanya dah boleh masuk kotak. selesai yang itu, maka selesai lah kerja den mempacking barang barang. lega. ekekeke. walaupon dah tak banyak tapi tetap ambil masa juge nampak gayanya. maklum lah ada pembantu yang makin rajin membantu ni (",)

Till then.....




8 Comments

  1. Asslmkm ciksu..
    Rindu nak bca coretan2 ciksu.

    Salam takziah ye ciksu..

    ReplyDelete
  2. Sesekali memang blog terpaksa ditinggal bila ada yg lebih memerlukan
    Rindu memang rindu tapi jgn kerana rindu blog kita hilang kasih-sayang kan
    Semoga semuanya berjalan lancar sebagaimana yg dirancang
    Tunjuk dulu gambar Rania hihi...

    ReplyDelete
  3. dah terlanjur cik su dah kembali..ada kelapangan ambik lah tag kat blog akak ye..

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan semuanya ciksu. Lepas ni boleh lah berblogging semula. Heheh :)

    ReplyDelete
  5. Xperlu jadikan berblogging satu kemestian.
    Ada masa lapang kita kayuh.

    ReplyDelete
  6. betul,betul,betul(upin ipin)
    kdg2 nak menulis ikut mood, kdg2 idea dtg bertubi2 mcm gunung berapi meletus..

    ReplyDelete
  7. Welcome home eh salah selamat berblog kembali..sis JM blog makin sendu huhuh ntah bila nk sambung update

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin