Tudung kanak-kanak

NORMA BAHARU| HERV HANITIZER

Kerap basuh tangan dengan AIR & SABUN atau menggunakan H4ND S4NITIZER.


Jadikannya NORMA BAHARU untuk membendung penularan COVID19.

HERV HAND SANITIZER WITH ESSENTIAL OIL TO KEEP YOUR HAND HYDRATED.

Ciksu pilih #HervSanitizer sebab ada essential oil. Bagus untuk kulit sebab tak keringkan jari jemari. Selain itu, ia mengandungi 75% alcohol.. 



Lagi pun sekarang s4nitizer memang jadi keperluan walau ke mana pergi. #HervSanitizer mudah di bawa. Selit dalam poket je. Barulah onz nak membeli keperluan dapur, kan! 🛒🧍


#hervselebriti

1 Comments

  1. Sejak saya pakai hand sanitizer, jadi cerah pulak jari-jari hihihiiii.

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin