Tudung kanak-kanak

TEMPAHAN KEK COKLAT BAJET UNTUK MAJLIS HARI LAHIR DAERAH BESUT DAN PEKAN JERTEH

Tempahan kek coklat bajet sentiasa ada..


Kek Coklat yang moist. Di curahi ganache coklat yang lazat. Tak muak walau makan berkali-kali. Makin digigit makin teruja. 

Pilihan anak-anak. Manisnya just nice..


Kecik bukan kecik. Bajet bukan sebarang bajet. Sebiji kek bajet ni, boleh dapat 8 slice. 


Tak cukup bajet, boleh ambik yang besar. Size 8@9". Petak.


Thank you Allah! 

Engkau Lancarkanlah rezeki bisnes makananku ini. Semoga customer mendapat manfaatnya. Semoga rezeki yang ku perolehi ini membawa keberkatan buatku dan keluargaku. aamiin.



#throwback 

Happy Birthday Aysaara dan Aydan.. 

Si kakak 4 tahun. Si adik 2 tahun.

Ciksu doakan kakak Aysaara dan Aydan membesar sebagai anak soleh dan solehah. Taat perintah Allah, rajin mengaji, rajin solat, berjaya di dunia dan akhirat.. aamiin ~♥~

Gambar sekitar majlis..

Simpan sini sebagai kenang-kenangan. 


Tema Hello Kitty sebabnya mamanya LeilaPinky. Hihi (♡˙︶˙♡)


Majlis dalam kawasan kuarters, so, kami memang tak "bercampur" dengan orang luar.

Allah jaga kita. So, kita jaga kita. 



Birthday girl sedap didandan.

Kes ni Rania buat perangai ๐Ÿ˜‚

Ummi dah siapkan diri dengan baju hello kitty, topi kitty, boleh masa ni dia gi buat drama air mata. 

Jem krengggg!

Satu pic pon non hado mek Rania. Kawan dok layan perasaan. Makan hanya jamah nugget dengan air dan aiskrim Malaysia. Mee ke, bihun ke semua dia toksey. 

Merajuklah konon ๐Ÿ˜‚

Ada rezeki, tahun depan ummi buat dekat bawah mama lela pulak. tapi tulah, rumah kita atas kayangan. acaner..

Doa-doa moga ayah dapat duduk rumah bawah pulak lepas ni. Ummi buat deko deko gini juga nanti k.. 

Kegigihan seorang mama..

walaupon tengah membawa "adik kembar" dalam perut tapi mama Leila, kuat semangat. Doakan ye buat kakak kesayangan ciksu ni semoga beliau di beri kesihatan yang baik sepanjang tempoh kehamilan dan sehinggalah selamat bersalin. Seterusnya permudahkanlah urusan mereka suami isteri dalam membesarkan anak².. aamiin.. 


Ciksu tumpang happy bila dengar perkhabaran gembira ni. Sebelum ni Mama Leila gugur. Alhamdulillah. Allah gantikan dengan yang lain. Kembar Allah hadiahkan buat akak. 

Syukur! 

Sebak, gembira campur terharu masa memula Mama Leila khabarkan berita gembira ni beberapa bulan lepas..

Aiskrim malaysia mama lela buatkan untuk anak anak.. 


Kuih muih order dengan jiran tetangga. Kami duduk dalam ni, cakap je nak makan apa. Cari dalam group. Zasss sampai depan rumah ๐Ÿ˜‚ acaner tak membulat aje.. kikiki 

Ada donut, masalodeh, koktail


Popia sira, apam polkadot,  


Nasi Goreng Apek katanya ๐Ÿ˜‚


Ciksu ambim semua rasa serba sikit.

Diet! esok esoklah ๐Ÿ˜‚


Geng jiran sebelah rumah. Geng membawang. 

Membawang yang membina. Aura positif. Aura negatif tolak sejauh boleh. 

Umur makin meningkat.

Nak tenang-tenang je. Tak mau serabut mikir masalah remeh-remeh. Enjoy dengan kehidupan sekarang dan bersyukurlah selalu.


Dengan kak Z.

Lama tak jumpa. Alhamdulillah. Rezeki semalam. 


Semoga kakak kakak sekalian sentiasa di bawah lindungan Allah swt selalu walau di mana berada. 

aamiin ~♥~

Kesayangan ciksu. Mulut pot pet macam Rania kesayangan ciksu juga ๐Ÿ˜‚ Jumpa deme berdua. Bergabung meletop lah jawabnya. Jap gaduh, jap kawan. Biashelah. Adat berkawan zaman kanak-kanak. 

Satu hari nanti, pasti rindu-rinduan ๐Ÿ˜

Thank you Allah, atas peluang dan kesempatn yang diberikan ini..

Tempahan kek coklat bajet sentiasa ada...

cuma kena beritahu awal ye.. senang untuk buat persediaan.. nak kosong, berdeko, kecik atau besar.. in shaa Allah, ciksu cuba tunaikan permintaan customer.. boleh pilih ikut bajet.. 

Contoh Kek Coklat Moist Bajet ni..

Harga biasa RM10.

Tambah deko/ tulisan simple RM2.. 

Extra deko, kita tengok atas permintaan customer. Contoh nak letak coklat kinder bueno ke, buah-buahan segar ke dan sebagainya.. 

Nak kek size berapa?

Ada size 5", 6", 8" dan 9" juga.

Harga bergantung pada saiz dan deko.

Semuanya mampu milik.. 

Berminat nak order boleh whatsapp ciksu

Dah makan kek coklat ke hari nie uols! ๐Ÿ˜๐Ÿซ

http://www.wasap.my/60193080215/kekcoklat

Penghantaran sekitar Daerah Besut dan Pekan Jerteh serta kawasan berdekatan 

#kekcoklatbajetbesut #kekcoklatbajetjerteh #kekcoklatmoist #codjertehbesut #anakanakjertehbesut #kekcoklatmoistsedap #majlisharilahir #makanmakandiofis 

0 Comments