Tudung kanak-kanak

SOBELLA RAYA 2020 😍

Hye.. hye..
Assalamualaikum..

Bismillahillazi la yadurru ma’asmihi syaiunfillardi wala fissamai wahuwassami’ul ‘alim.


Semoga perjalanan kami dipermudahkan.

#TeamSoSweet


it's me CikSu ⤵


Dedulu ciksu hanyalah #sobellalovers..
memang suka pakai produk SOBELLA.. sebab kualiti produknya memang terbaik.. 

Ciksu kenal SOBELLA sejak tahun 2017..
masa tu baru pindah pantai timur..
sokmo jumpa di PASAR PAGI Kuala Besut.. 
tapi masa tu memang beli untuk kegunaan sendiri je haa.. lama lama jadi suka buat koleksi sebabnya konsep SOBELLA SO LAWA ni "LIMITED EDITION"..

Pahtu, tiap kali keluar koleksinya pasti berbeza-beza warna lipmatte, casing dan kotak lipmatte.. 
warnanya nak seakan sama tapi tetap tak sama okay.. haha. konfius ke! 😂

Serius, memang tangkap cintan oii.. rasa teramatlah rugi kalau tak ada salah satu koleksi yang dikeluarkan tu.. memang rugi sebab tak pernah tak habis bila guna.. bila dah habis, sayang pulak nak buang kotak atau casingnya.. hahaha.. 

Oklah, sampai situ dulu cerita bab perkenalan dengan SOBELLA.. next ciksu sambung lagi ye.. in shaa Allah, kalau ada masa dan ruang ke sini lagi. kah!

Sibuk oii la ni.. 
cari pitih samah siyal..
tapi ciksu hanya buat si odi dalam kejiranan ciksu sajelah.. yang jauh, postage hanya seminggu sekali.. ciksu collect order je dulu.. yang mana berdekatan dengan anak team, ciksu pass je dekat deme untuk si odi..

Sharing is caring..

Ok. baiklah.. 
straight to the point ye
tak lama lagi akan keluar 
KOLEKSI SOBELLA RAYA 2020.
ada 5 WARNA PILIHAN..

Antaranya;






Ini kotaknya..
haaa.. nampak..

Kan dah kata..
memang lain dari yang lain..
luar biasa..

Inilah kelebihan SOBELLA..
selain kualiti yang dijaga oleh FOUNDER SOBELLA.. Wn Syuhada.. 



Tema Sobella Raya 2020 adalah DUIT..
nilai mata wang.. 




So,
ada yang berminat nak tambah duit poket dengan join #SobellaSquad!


If, berminat dan ada keinginan tu..

Mai lekaih lelaju ketuk pintu whatsapp ciksu deh..
kita discuss sampai jadi..
komisen untuk dropship..
sebanyak RM5 untuk setiap pcs lipmatte yang terjual..

Oh ya, setakat ni ciksu fokus pada LIPMATTE & LIPTINT ye.. 
Kalau nak produk SOBELLA yang lelain, boleh inform.. kita pikirkan caranya bersama..


All the best!
semoga korang yang membaca post ni menjadi insan terpilih satu hari nanti untuk join #teamsosweet
aamiin Ya Allah.. 

Bye uols..
stay at home 🏡
stay positif with sobella.. 

👭
ikhlas, 
Ciksu with Rania 

1 Comments

  1. Hai,jemput dengr lgu bru saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/04/lagu-kedua-cuya-ada-background-music.html

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin