Tudung kanak-kanak

Bekalan Rania

setiap kali balik kampung, comfirm ini yang diangkut.

 
babybullet yang banyak berjasa sepanjang siapkan homemade solid food untuk rania..

segala kuali, olive oil, pinggan & makanan di angkut. senang bila nak guna. tak payah nak tunggu turn bila nak pakai. maklum la, balik kampung ramai2. untuk makanan pon senang, bahan kering bawa sesiap. balik kampung tak gaduh nak pergi cari. cuma cari bahan basah je.

bakul rotan yang comel pemberian mak saya untuk cucu kesayangan. dalam tu la dibuat simpan segala bekalan rania.

tapi kalau balik kampung naik bas, bakul tu tak la diangkut sekali. hohoho. just selit aje celah2 beg, janji bawa balik kelengkapan makanan rania. mudah untuk saya handle ^_^


10 Comments

  1. Balik kampung pun nak kena angkut kuali ?
    Dasyat sgt ni sis

    ReplyDelete
  2. Ciksu.. Rania dah brp bulan? 😍😍😍😍😍

    ReplyDelete
  3. olooo.. kuali pun hangkut skli hehe

    ReplyDelete
  4. waaa.. ciksu.. hangkut segala barang ye.. hihi
    kalau kita x la.. nak2 umh bertingkek2 ni ha..
    kang jnuh nak bwak naik atas.. hihi

    ReplyDelete
  5. Memanglah.....tak payah campur campur, guna jer barang khas untuk dia. Tak kacau barang lain ek

    ReplyDelete
  6. sy dulu klu balik kmpg pun memang angkut segala barang siap puri semua masuk cooler bag..smp kmpg baru bekukan..

    baby bullet tu rasa macam nk beli je utk upcoming baby.senang sikit kan..lgpun skang harga dh murah sikit..dulu mahal jugak.hehe

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin