Tudung kanak-kanak

Pemenang 8th Anniversary GiveAway

Terima kasih diucapkan kepada semua para peserta yang sudi menyertai 8th Anniversary GiveAway dan bw ke blog para peserta yang lain. semoga aktiviti ini dapat mengeratkan hubungan sesama kita. in shaa Allah ;)

baiklah, tanpa membuang masa, saya umumkan nama pemenangnya.

TAHNIAH !!

No.15

No. 55
Boleh semak nombor penyertaan DI SINI

Kepada pemenang sila tinggalkan di KOTAK KOMEN INI (TIDAK AKAN DIPUBLISH).

Nama:
Alamat:
No. hp:

Bagi yang berjaya tahniah saya ucapkan, bagi yang tak berjaya, in shaa Allah, rezeki uols maybe pada giveaway akan datang pula. 

bila ? tungguuuuu ^_______×

30 Comments

  1. Tahniah semua ye :) huhu , takda rezeki lagi la ni :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum.. tahniah buat pemenang.. :)

    ReplyDelete
  3. Bukan rezeki... Sipi jer.. hehehe..
    Tahniah pada yang berjaya..

    ReplyDelete
  4. tahniah..hehehe.. kita tunggu next pulak ye,,,,haha

    ReplyDelete
  5. tahniah buat yg menang...murah rezeki sue ...tgn yg memberi lebih baik dari tgn yg menerima....

    ReplyDelete
  6. Wah..tahniah pada yg menang.tak ada rezeki nampaknya..

    Okey,next GA please..hehe..

    ReplyDelete
  7. tahniah buat yg berjaya...tak sempat akak nak join

    ReplyDelete
  8. Tahniah kpd yg menang...Untunglah dpt Ephyra free.Nanti kalau dah tambah cantik,silalah tempek dlm blog ye

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin