Tudung kanak-kanak

15-11-15 Ulangtahun Perkahwinan Ke 8

15-11-15.. cantik pulak tarikh hari ni, kebetulan sangat. hikhiks.

15-11-15.. alhamdulillah. ulangtahun perkahwinan kami yang ke 8.

15-11-15.. kali ke 2 raikan hari ulangtahun perkahwinan bersama "permata hati" kami. tahun lepas kali pertama raikan dengan rania. masa tu rania baru berusia 3m+ +_+

alhamdulillah. alhamdulillah. alhamdulillah.

"I am thankful and i am blessed every day to have him as my partner and my friend.."
"Happy Anniversary.."
"I love u.."

tahun ni bikin sendiri je kek sebab ada masa. tahun lepas, order dengan SR je sebab tak berapa rajin nak membaking, masa tu rania baru 3m+. sebab paling utama ialah tak kuasa nak selongkar stor bawa keluar perkakas2 nak membaking.

kek coklat moist. 


tak berapa nak cantik pulak coklat ganache tu meleleh-leleh, kan ! kembang semacam je..


tengah2 dok ambil gambar baru perasan, huruf 'R' tertinggal.. dah la "R" for Rania, Raziz.. acaner la boleh tak perasan. kelam kabut tulis sebab rania dok tarik kaki.


20 Comments

  1. Happy anniversary ciksu.. Alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun ke 8 buat korang
    .moga kekal kebahagiaaan ini... moga thun depan celebratenya berempat pulak ya.. hii..nampak lawa kek tu.

    ReplyDelete
  3. happy anniversary kak, moga bahagia ke jannah. kek tu nampak best!

    ReplyDelete
  4. semoga kekal bahagia selamanya...

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary ciksu dan suami. moga terus kekal bahagia sampai syurga dan dijauhkan dari fitnah dunia amin amin

    comot blkg kira janji itu air tangan kita kannnnn hihihihi

    ciksu mana beli pinggan kek yg transparent tu?

    ReplyDelete
  6. SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN CIKSU...MOGA JODOH BERKEKALAN HINGGA KE DALAM SYURGA ALLAH...AAMIIN

    ReplyDelete
  7. Happy anniversary Ciksu.. Semoga bahagia dunia akhirat :D

    ReplyDelete
  8. Allah..best nye..mesti bahagia sangat kan..dan semoga terus mengecapi kebahagiaan..inshaallah..kalau ada tips nk move on sila lah share yea..kita tengah sedh..emmm...hugs and kisses utk Rania..

    http://blackmakesweet.blogspot.my/2015/11/the-worst-16.html

    ReplyDelete
  9. tahniah ciksu.
    moga berbahagia hingga ke jannah ye :)

    ReplyDelete
  10. Happy Anniversary ciksu dan suami.. semoga till jannah. In Shaa ALLAH. *sebulan je beza AV kita hehe..

    ReplyDelete
  11. selamat ulangtahun ke 8 ciksue..Alhamdulillah makin meriah dengan kehadiran Rania..cantik keknya..apa ada hal R tetinggal..yg penting kek sedap.hehe

    ReplyDelete
  12. happy anniversary ciksu..
    moga berbahagia hendaknya...

    pandai ciksu buat kek!

    ReplyDelete
  13. tahniah cik sue...dah 8 tahun ye...semoga terus kekal hingga ke syurga

    ReplyDelete
  14. Happy anniversary!! Moga terus bahagia dgn family tercinta ya..kagum tgk home made kek tu..nmpak ok jek akak tgk..hihi

    ReplyDelete
  15. Walaupun lewat tetap kakak nak wish juga
    Happy anniversary.

    ReplyDelete
  16. Hepy Anniversary Cik Sue moga kekal bahagia hingga ke syurga.
    Wahhhh...ni baru betul namanya menyambut anniversary, siap ada kek air tangan sendiri lagi.

    Awak ckp baru perasan okje yg coklat melimpah tak jatuh cantik...Kalau tak, lawa aje mak tengok hihi

    ReplyDelete
  17. cantik tersusun..
    alhamdulillah..smoga kekal bhagia sampai syurga...
    amin

    ReplyDelete
  18. pandainya buat kek :)

    happpy anniversary :)

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin