Tudung kanak-kanak

Mini Burger



sesaje buat Mini Burger maklum le hujung bulan kannnn.. menu semestinya yang simple.. 
nengok roti tu dok je situ tak terusik..
memula je rajin dok menekap roti & daging burger tu..
sudahnya tak mampu dah.. 

Mini Burger sekali sumbat masuk mulut je ni. terus kunyah2 :) 

Makan berdua boleh le nak dok menekap buat Mini Burger bagai, kalau ramai2 campak aje seketul2 atas kuali tu haaaa.. kan senang. 

Mini Burger menu berjimat dihujung bulan ^____________________*
boleh la kannnnnnnn...

roti gardenier sapu mentega -masak dalam pemanggang ajaib
daging burger letak seasoning, black pepper sikit -golek juga dalam pemanggang ajaib
tomato & salad
mayonis & sos cili
goreng le kentang.. 

haaaa. senang je kan.. 


20 Comments

  1. kosalah buat mini ni .. tp seronok jgkkan menarik minat anak² makan ...

    ReplyDelete
  2. hihi...sekali suap je kalau comel gini :)

    ReplyDelete
  3. asalkan kenyang dan berkhasiat QR..boleh je kan..

    ReplyDelete
  4. sekali ngap je tu kan...kecik comel je..heheh

    ReplyDelete
  5. hamboih, gambar tu dah boleh buat berjual dah tu. nampak sedap :D

    ReplyDelete
  6. tak kisah la menu apa...kalau hias cantik2 mesti suka...comey

    ReplyDelete
  7. Hahaha... ini menu orang rajin ni. Menu burger kat rumah saya walaupun besar, main baling je daging burger dalam PA. Lepas tekap roti burger, letak mayo, letak sos, terus ngap. Habis cerita.

    ReplyDelete
  8. Saya pernah ada idea nak jual mini burger macam ni. Khas utk org2 yang makan sikit macam saya pada zaman dahulu. Tapi skrg idea mini burger tu bertukar jd nak jual burger besar sbb skrg dah mkn byk. huhu.

    ReplyDelete
  9. alahaiiii comel nya..presentation menarik!

    ReplyDelete
  10. Simple pun tak apa, Yg penting sedap.. Ye tak?

    ReplyDelete
  11. memang senang aje dengar bunyinya
    nak buat aje nak kena tunggu penyakit M hilang...hehe

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin