Entry Copy paste.. Jika ada yang berminat boleh terus hubungi no telefon di bawah ye... Ci…
Read moreSedia menerima tempahan aneka:
>MUFFIN
>KEK MARBLE
>KEK SNOW CHEESE
>KEK COKLAT CHEESE
>KEK COKLAT MOIST
>KEK COKLAT LAVA
>PUDING ROTI
>BROWNIES
>PULUT KUNING + RENDANG
>KUIH MUIH (KASWI, PAU, DONUT, ROTI + JALA + KARI AYAM)
*mengikut permintaan*
Untuk tempahan & pertanyaan boleh hubungi CikSu
melalui
Emel: lobaksusue@gmail.com @
Whatsapp: 019-3080215
TQ
:)
Assalamualaikum
SELAMAT DATANG Ke Blog QasehnyaRania....
Blog ini bukan sekadar berkongsi tempat makan best, masakan dan resepi² baru tapi terselit juga kisah kehidupan, keluarga dan perjalanan SUAMI-ISTERI yang berusaha dapatkan zuriat. Selama 7 tahun penantian kami sebelum dapat RANIA.
Terima kasih diucapkan atas kunjungan anda semua.
Jika ada resepi yang anda suka, boleh ambil & mencubanya.
Gambar² di blog QasehnyaRania adalah hak cipta terpelihara dan hak milik kekal tuan blog QasehnyaRania dan adalah DILARANG untuk mengambilnya tanpa minta izin terlebih dahulu.
:)
24 Comments
wow
ReplyDeleteayu makan kat umbai.melaka.
ReplyDeletepepahat memang sedap..masak jenis yang bersambal..aduhhhh meleleh..tapi kalo masak sendiri blom pandai lagi..hehe
ReplyDeletenanti deqla try eh..hihi.. harap2 tekak boleh terima la..
ReplyDeletemacam mana rupa pepahat ni?
ReplyDeletemcm pernah makn..:)
ReplyDeletesaya okk jer.. sedappp hihihi.. masak sos tiram letak cili padi ...
ReplyDeletePepahat? 1st time akak dengar..sllu makan jenis kerang2an je..:)
ReplyDeleteDekat JB ni macam tak adalah. Kakak tak pernah makan dan tak pernah tengok live...
ReplyDeletepepahat?? first time dgr sis..huhu
ReplyDeletesedapnya pepahat..adda kalau ada pepahat mesti order...
ReplyDeletesy tak penah masak sendiri. makan kat medan ikan bakar. sedap rasanya.
ReplyDeleteerrr... sedap eh. blhla try mkn.. tp sya ni sush nk cuba makanan yg x onh mknni...
ReplyDeleteciksue suka mencuba sesuatu yg baru ye...
ReplyDeletearghhh.. allergic seafood.. hehe..
ReplyDeletehehe tapi jijah tak pernah tengok n makan pon
ReplyDeletexpernah makan..hehhee
ReplyDeletemacam penah dengarlah
ReplyDeleteRos pun tak pernah makan tau.. tak tahu apa rasanya..
ReplyDeletetak pernah makan pun
ReplyDeleteni baru 1 st time dgr. uhuhu
Kalau mcm tu blh juga masak mcm kita masa siput lala tu ye...cmner akak org laut tk penah tgk pepahat nih...belah manjung ni tk penah nmpak...ermmm
ReplyDeleteDindaku....
ReplyDeleteKat tmpt akak ni ada la kilang proses kepok lekor tp rsenye x sesedap kepok tenganu tu yg byk kandungan ikang.....
sama rasa siput sedut atau lala tak..?
ReplyDeletehehehe
klu yg xbiasa makan tu mmg xboleh makan kot
ReplyDelete﷽
“Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.” (Ibrahim: 40)