sapa suka makan pucuk gajus?
Entry Copy paste.. Jika ada yang berminat boleh terus hubungi no telefon di bawah ye... Ci…
Read moreSedia menerima tempahan aneka:
>MUFFIN
>KEK MARBLE
>KEK SNOW CHEESE
>KEK COKLAT CHEESE
>KEK COKLAT MOIST
>KEK COKLAT LAVA
>PUDING ROTI
>BROWNIES
>PULUT KUNING + RENDANG
>KUIH MUIH (KASWI, PAU, DONUT, ROTI + JALA + KARI AYAM)
*mengikut permintaan*
Untuk tempahan & pertanyaan boleh hubungi CikSu
melalui
Emel: lobaksusue@gmail.com @
Whatsapp: 019-3080215
TQ
:)
Assalamualaikum
SELAMAT DATANG Ke Blog QasehnyaRania....
Blog ini bukan sekadar berkongsi tempat makan best, masakan dan resepi² baru tapi terselit juga kisah kehidupan, keluarga dan perjalanan SUAMI-ISTERI yang berusaha dapatkan zuriat. Selama 7 tahun penantian kami sebelum dapat RANIA.
Terima kasih diucapkan atas kunjungan anda semua.
Jika ada resepi yang anda suka, boleh ambil & mencubanya.
Gambar² di blog QasehnyaRania adalah hak cipta terpelihara dan hak milik kekal tuan blog QasehnyaRania dan adalah DILARANG untuk mengambilnya tanpa minta izin terlebih dahulu.
:)
22 Comments
kalo kelate kita panggil pucuk te're sebab buah dipanggil buah ketereh..
ReplyDeletex pernahhhh....dalam laksa jer la kot... best ek buat ulam CikSu?
ReplyDeletePucuk jangguih ni, memang kesukaan saya ni.... Apa lagi kalau dibuat ulam atau dimakan dengan laksa. Best sangat.
ReplyDeleteoo dlm laksa pn ltak eh..ayu xpnh mkn lg ni..ulam2an krang..hehe
ReplyDeletesayaaaaaaaaaaaaa....paling suka, kena pulak dengan sambal tempoyak n ayam goreng, perghhhh
ReplyDeletesalam sue...betoi2 ..kat belah kedah panggei jangguih..dulu2 depan rumah penuh pokok ni...pastu siap kumpul2 biji2 dia buh dalam guni..upernya tula kacang gajus kan...org pack2 jadi mahai kan...
ReplyDeletepucuk jangguih!! haha..dulu husna suka sgt kebas pucuk kat jiran umah sebelah..buat ulam makan tiap masa..=P tp skarang dh x mkn lg sbb mama x kasi..xtaw kenapa..=/
ReplyDeleteterbaik.. ulam paling suka kat rumah mertua ada, p tulah buah gajus dia ak berbuah sbb kt org dok amik pucuknya buat ulam..
ReplyDeletesuka gak mkn....
ReplyDeleteselalu makcik guna daun ni utk jadikan ulam dlm laksa. mkn ngan nasi pun sedap
ReplyDeletedeqla pun suka ulaman ni.. x ksh la apa2pun janji ulam.. kalo mkn dgn laksa kureng kot..sbb deqla suka laksa yg kosong letak cili ngan telor je..hahahah
ReplyDeletekat rumah sokmo2 ada ulam ni.. tapi kita tak berapa suka sangat...
ReplyDeletexpernah tahu pon..heee
ReplyDeletekalau ada, sy mkn je.. :)
ReplyDeletepernah mkn, tapi jarang2..
ReplyDeletesusah la nak jumpa..
bolehla makan tp xdela suka sgt. mcm kelat2 kan. favret cikna ulam raja. ;)
ReplyDeleteowh ni laa n3 berkembar tu. bunga pink tu mcm bunga kantan kannnn
ReplyDeletecicah ngan budu sodap nih :)
ReplyDeletepucuk nie memang sedap....akak pun suka...
ReplyDeletejarang makan lah ciksu..
ReplyDeleteLagilah tak pernah makan QR hehe
ReplyDeletesuka bunga kantan..:)
ReplyDelete﷽
“Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.” (Ibrahim: 40)