Selalu buat tak banyak.. cukup la satu tupperware tu je.. habis buat lagi.. sukat guna tupperware tu jugak.. hihi..
Entry Copy paste.. Jika ada yang berminat boleh terus hubungi no telefon di bawah ye... Ci…
Read moreSedia menerima tempahan aneka:
>MUFFIN
>KEK MARBLE
>KEK SNOW CHEESE
>KEK PANDAN CHEESE LELEH
>KEK COKLAT MOIST
>KEK COKLAT LAVA
>PUDING ROTI
>BROWNIES
>PULUT KUNING + RENDANG
>KUIH MUIH (KASWI, PAU, DONUT, ROTI + JALA + KARI AYAM)
*mengikut permintaan*
Untuk tempahan & pertanyaan boleh hubungi CikSu
melalui
Emel: lobaksusue@gmail.com @
Whatsapp: 019-3080215
TQ
:)
Assalamualaikum
SELAMAT DATANG Ke Blog QasehnyaRania....
Blog ini bukan sekadar berkongsi tempat makan best, masakan dan resepi² baru tapi terselit juga kisah kehidupan, keluarga dan perjalanan SUAMI-ISTERI yang berusaha dapatkan zuriat. Selama 7 tahun penantian kami sebelum dapat RANIA.
Terima kasih diucapkan atas kunjungan anda semua.
Jika ada resepi yang anda suka, boleh ambil & mencubanya.
Gambar² di blog QasehnyaRania adalah hak cipta terpelihara dan hak milik kekal tuan blog QasehnyaRania dan adalah DILARANG untuk mengambilnya tanpa minta izin terlebih dahulu.
:)
23 Comments
Memang rajinlah kalau macam tu. Kakak jarang guna kerisek selain masak rendang, masak rendang pun jarang...
ReplyDeleteKerisik?? dah lama tak makan.. Sedapkan.. :)
ReplyDeleteakak nak order jugak le tp kasilah diskaun sesama kita, bolehkan?
ReplyDeleteRajin qasehnyarania wat kerisik... Maunya lenguh gak berdiri kat dapur tu..hee
ReplyDeletekerisek bt sendiri mmg puas hati,..dl rajin gak buat sekarang,..mim alif laas ler...hihi
ReplyDeletebuat sambal kerisek sedap gak
ehe..sambal serai letak kerisek..
ReplyDeletebetul..perlu kesabaran yg tinggi.. rajinnya ciksu..
ReplyDeleteteringat mak jijah selalu buat kerisik sendri camni.jijah yg fedup nak goreng n tumbuk sampai berminyak..huhuhu
salam sue
ReplyDeleteE-mail ta sue..
tiranaaduka@gmail.com
Rajin nya Buat kerisik sndiri..klu akak ni terlebih 'rajin'plak..hehe..
ReplyDeletebuat time2 ada kenduri je..hehe.
sedap kerisik home made ni:)
Amboiii sebekas tu, xleh bayang gigihnya cikgu tumbuk dengan lesung batu hihi
ReplyDeleterajin buat kerisik..
ReplyDeleteorg2 yg sabar ni Ceksu.hehe
kalo ai boleh lena.ark ark ark
Rajinnyer..alynn suker makan gitu je kerisik ni..meratah..tp tak elok org tua2 kata nanti cacing..betul ker hihi
ReplyDeleterajin nyer cik su..
ReplyDeletedulu suka jugak wat sendiri...
tapi jap2 dah jadi warga mas ni..mals tu lebih banyak dari rajin...
tabik spring ngan cik sue. rajin sangat buat kerisik. izan tak pernah pun buat sendiri. rendang pun jarang2 buat. kalau kari pulak tak letak kerisik...
ReplyDeletemmg kena byk sabar buat kerisik ni...
ReplyDeletebila tumbuk tu wangi je bau kan....
mak cikna pun suka buat sendiri. goreng kelapa pastu blend. senang je kan. :)
ReplyDeletesedap ayaq asam buh kerisik .
ReplyDeletebelah utara je rasa buh kerisik kalau belah pahang depa guna air asam jawa..tak kick..haha marah cik abam nanti
lehaiii...ghajinnnyeeee....nak hoderrrr...ehehehe...
ReplyDeleteRajinnya buat kerisik...
ReplyDeleteMak AJ ada jugak buat, tapi jarang sangatlah... =D
rajinya dia
ReplyDeleterajinye cik sue buat kerisek sendiri...
ReplyDeletekasilah sebut rega, alaaaaaaa ntuk kegunaan sendiri jer.. huhuhu
ReplyDeletemak ros pun buat sendiri. dulu ros la tukang menumbuk. hihi
ReplyDelete﷽
“Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.” (Ibrahim: 40)