Tudung kanak-kanak

NASI LEMAK TELUR LEMBIK



Nasi Lemak Telur Mata, Ayam Goreng Crunchy, Ikan Bilis, Sambal Bilis & Timun 



Actually, Rania yang minta nak makan nasi lemak dulu. Tapi semalam ayahnya nak makan nasi gulai ikan yu. Hasil pancingan baru baru ni. Ater santan ada sekotak je haaa. Santan fresh pulak kehabisan stok. Makanya semalam tak ada nasi lomak ada nasi putih gulai ikan yu aje lah..


So, hari ni siapkan nasi lomak putih untuk mek Rania. Makan puas puas ye sampai malam 😅


Nasi Lomak telur lembik Rania panggil 

💜Telur Lembik/ Telur Mata 😄

💜Sambal Bilis

💜Ayam Goreng

💜Ikan Bilis

💜Timun 


Tu dah dengar bunyi pinggan kong keng kong keng di dapoq tu.. nak makan lagi lah tu 😂

ALHAMDULILLAH. 

TEMPAHAN NASI LEMAK TELUK AIR TAWAR 

Nak rasa air tangan ciksu, boleh rojer #0193080215 #0189525310 

Untuk SEDEKAH HARI JUMAAT.

Untuk SEDEKAH SUBUH..

Untuk JAMUAN MAKAN.. 

Dan LAIN-LAIN MAJLIS

TAPI

Syaratnya kena inform awal ye.

Bukan last minute. Sebolehnya seminggu awal. Setiap tempahan beserta PAYMENT 🤗  

HARGA NASI LEMAK IKUT JENIS LAUK DIPILIH.

Contohnya nak telur rebus sebiji ke sebelah ke terpulang.. 

If nak letak macam set di atas pon boleh. 

Nasi Lemak Telur Mata + Ayam Goreng

Nasi Lemak Telur Sebelah 

Nasi Lemak Telur Dadar

Nasi Lemak Ayam Goreng 

Nasi Lemak Biasa (Bilis, Telur) 

#daridapurciksu

0 Comments