Tudung kanak-kanak

JOM KE PENANG!

Masuk Penang sat..

Melawat cucu saudara.. dah dekat 3 bulan dah haa.. maklong baru berkesempatan balik kampung melawat..

Tahniah buat kak ngah dan suami..

semoga berbahagia dengan kehadiran Fayad. Semangat baby.. 

Baru lepas cabut gigi, so, mood bergambar tak ada mana.. 

Ini gigih snap pic sebab send dekat kak pupu sangkut jem 😆

Jem sebab kereta rosak je line kanan.

Memasing kalut dok perati sebab tu pergerakan kereta jadi perlahan.. padahal tak ada apa pon.. stress mak enon haa..

Itu belum lagi kira yang top up touch n go tak mencukupi masa dok tengah beratur tu.. alahailah.. Jenuh juga menanti 😆

Macam-macam hal..

Dugaan betul!





Mai ambik rempeyek sedap di Batu Maung. Sebelum ni dah try dua balang. Cik abe dengan Rania suka benor. Sedap. Ranggup. 

Kali ni ambik lebih sikit. Habuan kak pupu dengan mak mertua. Pakat rasa sorang sikit. Sebalang RM20. 

Muka orang baru lepas cabut gigi.. 
Dok kemam kain kasa tu.. hahaha. Chill je.. 


0 Comments