Tudung kanak-kanak

Adakah Maajun Anggun Bistari [MAB] mendapat kelulusan KKM?السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه 

MAB Klasik adalah sedian tradisional. HOME MADE sepenuhnya. Maka oleh sebab itu MAB tidak dapat memohon KKM kerana salah satu syarat adalah keperluan kilang GMP.
Maajun Anggun Bistari [MAB] di hati..

Dua-dua jenis MAB ciksu dah rasa. Dua-dua pon best dan sedap. Kalau suka herba better ambik MAB Klasik. Kalau tak suka herba boleh try MAB Tablet. 

MAB Klasik RM21
MAB Tablet RM40

Isi kandungan 21 biji. cara makan pon sama 21 hari. next entry ciksu kupas lagi details antara kedua-dua MAB deh 😍

MAB memahami wanita dulu, kini dan selamanya. resepi turun temurun tanpa ada tambahan bahan-bahan lain. 

Kecil-kecil cili padi tapi kesannya bagus untuk jangka masa panjang.. MAB Klasik sendiri telah melalui beberapa Ujian Makmal di beberapa badan Universiti  Terkemuka seperti UTM dan USM. Ianya telah disahkan bebas Merkuri, Steroid dan racun berjadual.


HASIL RESULT BLOOD TEST PENGGUNA TEGAR MAB SEJAK 2011Pengiktirafan oleh Universiti Teknologi Malaysia [UTM]


Namun ZPR ada mengeluarkan MAB TABLET.  Fungsi dan khasiat MAB Tablet adalah sama seperti MAB klasik, namun MAB Tablet diformulasi dengan beberapa bahan tambahan bagi memberikan kesedapan  agar pengambilan nya menjadi lebih mudah bagi generasi masa kini.
MAB Tablet dihasilkan dengan teknologi tinggi oleh kilang bertaraf GMP dan HACCP.
Teknologi yang digunakan adalah dengan mengekstrak nutrisi dari herba-herba terpilih agar nutrisi dari herba ini dapat dipelihara pada tahap paling maksimum.
Kilang ini dipantau oleh KKM dan JAKIM. Penghasilan MAB Tablet mengambil kira aspek Kebersihan, HALAL dan TOYYIB. Semasa pembungkusan, ianya terpelihara dari pencemaran mikroorganisma, In sha Allah.
Manakala MAB Tablet telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan No. Siri Pendaftaran KKM 170616/05/120.

MAB TABLET sedap. boleh kemam atau telan. terpulang. rasa anggur. #codjerteh
#codkualabesut
#codkampungraja
#codpadangluas
#codpasirputeh (cherang ruku, sungai petai) 
#codpangkalanudaragongkedak

0 Comments