Tudung kanak-kanak

NUFFNANG: Side Income Berblog


Alhamdulillah. masih ada rezeki dengan nuffnang. masih ada yang sudi singgah dan masih ada blogger yang sentiasa menabung untuk anak solehah kami.
Nuffnang, satu-satunya side income saya dalam berblog.

apa apa pon, saya nak ucapkan terima kasih kepada nuffnang dan para pengiklan nuffnang yang masih memilih blog qasehnyarania. syukur.

terima kasih juga buat blogger yang sudi menabung di sini... semoga uols juga dilapangkan rezeki oleh Allah.

aamiin.

23 Comments

  1. ala...
    teringin nak buat. tapi tak reti la ciksu :(

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Semoga bertambah lagi rezeki ya :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..semoga ianya berterusan hendaknya, aamiin

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah syukur..rania...mana awak..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki dalam berblog, moga terus dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  6. tahniah kak.. banyak tuu.. hee Lissa satu pun tak lekat lagi T_T

    ReplyDelete
  7. wahhh ni rezeki anak ni sue...tahniah2.... kene rajin2 update baru berbaloi nie...akak ni dah kelaut dlm dah mood nak update blog nieh.....jgn aku umum pencen sudahhh haahahahahah

    ReplyDelete
  8. Tahniah ye Cik Sue....
    Okje punya iklan mcm dah tak delah cik Sue....gliteritti pun mcm dah tak de..

    Nanti nak investigate....why...why...

    ReplyDelete
  9. Banyaknyaaaa...tahniahhhhh2...moga2 Rania murah rezeki sokmo2..hihihi

    ReplyDelete
  10. semoga satu hari nanti boleh cash out duit simpanan tu...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. ada juga pendapatan sampingan kan, ciksu :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum ciksu. Apa khabar? Rania macam mana... lama rasanya tak mai sini. Hihi

    ReplyDelete
  13. tahniah ciksu..sikit2 lama2 jadi bukit

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan.. terima kasih sudi singgah & follow blog ira yg x seberapa tu..
    Alhamdulillah.. semoga dimurahkan rezeki selalu..

    ReplyDelete
  15. hello ☺ I'm newbie.. please visit my blog ♡ have a nice day!
    smartiesmoo.blogspot.kr

    ReplyDelete
  16. alhamdulilah. saya dah lama tak check nuff huuuu

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin