Tudung kanak-kanak

Nak buat Giveaway dalam masa terdekat

cadang-cadangnya nak buat Giveaway simple sempena ulangtahun perkahwinan umiayah rania yang ke 8 tahun pada 15-11-15 nanti (cantikkan tarikhnya. hikhiks) kebetulan :)

bila nak langsungnya Giveaway, apa hadiahnya dan berapa orang pemenang nak dipilih, nanti saya update oke.

stay tuned ^_^

14 Comments

  1. singgah pagi
    ok inshaallah nak join

    ReplyDelete
  2. yay ! Lissa mesti join nanti. hehe :D

    ReplyDelete
  3. OK kakak tunggu GAnya:)
    Sekuarng-kurangnya nak juga meriahkan ulangtahun perkahwinan tu.
    Dah 8 tahun ye - tahniah dari kakak!

    ReplyDelete
  4. cik en nunggu dengan penuh sbr.. insyllh cik en akna join

    ReplyDelete
  5. Wahhh bestnya..kalau ada masa nak joinnnn

    ReplyDelete
  6. wah...boleh join nanti ni..inshaAllah

    ReplyDelete
  7. Ros tak sabar ni... hihi.tahniah ciksu. Anniversary yang ke 8 yer :)

    ReplyDelete
  8. kena tunggu ni. takmo terlepas peluang lagi hihihi

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin