Tudung kanak-kanak

Kek Tiramisu KFC

lama tak mkn KFC, last makan KFC sebelum mengandung dulu kot. entah lupa dah. memang lama sangat2 tak makan. pantang fastfood la kononnya >_<

tetiba suami ajak singgah. teringin katanya, lama sangat tak makan. itu pon suami je yang makan ayam, i tengok je sebab pantang ayam plakkk. kes gegata tu la. 


kebetulan ternampak kek tiramisu KFC, teringin pulak nak try dessert baru di KFC ni. baru tak baru la, dekat setahun lebih dah kot dessert ni ada di KFC (cashier bagitau). 

Kek Tiramisu KFC ni murah juga, baru RM4.85. ini beli di KFC Wangsa Maju. oulet KFC yang lain tak pasti la pulak ada ke tak kek tiramisu ni. try la usha ye kalau nak try.

ni kek ala2 pre anniversary macam OkJe la. o.. la la.. kebetulan tersama bulan anniversay, dah tu tarikh pon tak jauh, kan !

tadaaa. ni la dia kek tiramisu KFC.


Rasanya?
sedap yak mattt oke, lembut je. bila masuk mulut, mmm tak terkata-kata dah.

tetiba suami pon suka jugak sebab selama ni kureng berminat dengan dessert2 ni haaa.



kek tiramisu ni sedap di makan time sejuk22. macam makan eskerim je. dah la lama tak makan eskerim ni T_T


sebelum balik, tambah lagi Kek Tiramisu KFC, nak makan sambil layan Memori Cinta Suraya pulak. hikhiks ;)

so, ada chance lagi la nak oder kek tiramisu kfc, kan ! hikhiks. boleh la try lagi 2 jenis dessert yang ada tu..


15 Comments

  1. hehehe husna kalau p kfc mmg telan ayam dya je.. bnda lain mmg tak pndg dah..😜

    ReplyDelete
  2. alamak tempting nyeeeeeeee...nie yg rase nak gie mencarik nie..

    ReplyDelete
  3. macam sedap je ni... nak try cari lahhh!

    ReplyDelete
  4. nampak sedap je, tak pernah rasa padahal selalu singgah kfc time study ritu

    ReplyDelete
  5. bagus ciksue ni..pantang sungguh..sebab gatal tu ye..ye la dari merana baik pantang ye tak

    ReplyDelete
  6. seriously setahun? hihi...
    xtahu pun..kihkih

    sedap ek ciksu..kita ngidam nak makan kek sedap ni..
    ok..nak p serbulah nanti
    tq ciksu sayang intan payung

    ReplyDelete
  7. Fuyooo....
    Tetiba pulak teringin nak makan KFC punya tiramisu cik sue, sudah!!! Hihi.....
    Selalu makan KFC tak terliur pun nak try. Bila cik Sue ckp sedap udah terkena sawan cuba pulak!

    ReplyDelete
  8. Tiramisu tak pernah try aritu try lava coklat tu. taksedap huuuuu

    ReplyDelete
  9. wah. boleh cuba ni...
    aida lom pernah beli and merasa :)

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin