Tudung kanak-kanak

Anmum Lacta


anmum lacta, susu formula untuk ibu-ibu menyusu.

semalam dapat sample susu anmum lacta masa nyembang dengan promoter anmum di aeon big. rezeki ×_×

pagi tadi try minum susu anmum lacta, lepas je minum, terus perut memulas, aduh.. duh.. ceri beri la pulak ! nape erk ?

padahal tahun lepas, ada dapat sample susu anmum lacta ni juga, try minum, okje :) masa minum tu, tengah pregnant, sekarang tengah bf rania.

kalau uols pon nak free sample, boleh apply di sini

16 Comments

  1. da lama x minum susu anmum.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Adik ciktie pun ada dapat sample ni. Tapi tak tau la dia minum or x lagi

    ReplyDelete
  3. sekarang saya suka susu.. tapi bukan susu tepung, saya minum susu lembu or kambing yang segar betuk
    l-betul dari ladang.... heaven nya rasa.. :)

    ReplyDelete
  4. wahh bestnyer dpt sample freer anmum tuuu., ;p

    ReplyDelete
  5. ms pregy sy rajin masuk contest anmum, katakan sepanjang mengandung sy minum susu anmum free..mybe ragam org mengandung. sekarang iklan anmum pandang pun tidak dah..

    ReplyDelete
  6. Akak tak penah minum anmum lacta ni

    ReplyDelete
  7. sy paling x gemar la telan susu tepung....dh pregnant ni dpt telan susu dutch lady pure farm tu...ada jgk try susu kambing powder punya...boleh la sket2

    ReplyDelete
  8. paling tak suka minum susu..huhuhuuh

    ReplyDelete
  9. lama xminum anmum.. last ms mengandung hakimi..skrg stop sbb takut bby besar.. anmum lacta bagus utk BF mother

    ReplyDelete
  10. X sesuai dgn cik sue kot...
    Masa BF kn budak2 ni dulu saya escape susu
    Tp saya ambil tablet susu kambing yg jual kat
    Avon n cosway..bau boleh tahan jugak
    Tp sebab utk kesihatan...telan jugak

    ReplyDelete
  11. Kebetulan tak Cik sue.....minum waktu pagi ke?

    ReplyDelete
  12. yang ni pun saya minum masa dalam pantang smpi uwais dekat setahun jugak rasanya.

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin