Tudung kanak-kanak

Indahnya..

selain suka tengok sunset, saya pon suka tengok sunrise juga. kejadian pagi kelmarin. ni rutin harian saya, suka tunggu tepi tingkap untuk tengok sunrise setiap pagi. tapi.. sejak jerebu melanda memang tak berpeluang tengok sunrise. hari2 menanti tapi hampa.. 

alhamdulillah, kelmarin dapat tengok sunrise.. seronok sangat. 



gambar 2,3 hari lepas. cantikkan, bila dapat lihat dada langit yang dihiasi awan kepuk-kepuk tu.

ini dekat laman rumah, sebelum bergerak.


ni dalam kereta, tengah stop kat traffic light area jalan jelatek, dekat sekolah agama..


semoga matahari terus memancarkan cahayanya.. aamiin.

Terima kasih Allah..

6 Comments

  1. Alhamdulillah.. senang rasa hati bila tengok sunrise kan, kak.. hehe

    ReplyDelete
  2. Yana pn suka tgk sunrise dan sunset. Cantik awan pon suke tgk tenang je

    ReplyDelete
  3. Seronok rsanya tgk jerebu dh xde. Indah sngt..

    ReplyDelete
  4. betul tu dapat tengok matahari bersinar cantik..lega rasa hati, sebelum ni tengok matahari macam sakit je

    ReplyDelete
  5. seronok tgk udara dah kembali elok kan. alhamdulilah

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin