Tudung kanak-kanak

Iklan Nuffnang

dah lama iklan nuffnang ni tak muncul. kadang2 ada. kadang2 tak ada. tup2 bila buka blog. tetiba iklan nuffnang muncul. memang nasib la kalau dapat tengok ketiga2 iklan nuffnang muncul serentak. tak macam dulu2. ke tuan blog yang tak perasan erk ?

dulu2 ada yang dapat 3 bintang, ada 4 bintang. ini pukul rata je, dapat sorang satu bintang sajok. hukhuks.


setelah sekian lama tak nampak iklan nuffnang di atas header. pagi tadi baru nampak. huk aloh. berkurun tau tuan blog nunggu nak nengok iklan nuffnang tu muncul. ingatkan dah tersalah pasang kod ke apa, kan !

untuk iklan nuffnang di side bar selalu gak nampak. walaupon kadang2 macam chipsmore.


kalau iklan nuffnang bawah entry pon sama. ada masa2 juga menjelmakan diri.

tapi sejak dua menjak ni memang kerap la nampak.

alhamdulillah. pa pe pon terima kasih diucapkan pada pihak NUFFNANG sebab masih bagi BE buat blog QasehnyaRania. banyak juga yang tengah "on going"..

14 Comments

  1. best la ciksu, zaza pun masih xnmpak iklan nuffnang huhu.. acc pun masih tak dapat bukak. sedih..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    rezeki tuu, kak.. hehe :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... itu dikatakan rezeki dtg bergolek CikSu
    Dinanti-nanti tak kunjung menjelma tetiba tanpa diduga dtg muncul aje:)

    ReplyDelete
  4. Wah.. banyakla gitu ya.. tahniah ciksu. Teruskan menulis pasti banyak rezki dapat melalui blog ni..

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini sis...Alhamdulillah dan tahniah sis...semoga sentiasa di murahkan rezeki...

    ReplyDelete
  6. jijah pun lama xupdate link baru nuffnang sejak google tukar dot.my ni

    ReplyDelete
  7. Betullah Cik Sue...okje pun sama,jarang dah dpt tgk iklan Nuffnang....status gliterri pun dah ditarik. Ni semuanya angkara bertapa sekejap dululah ...huh sedih mak!.
    Tak perlah bukan rezeki kot

    ReplyDelete
  8. rezeki rania..sukalah xiksue bila iklan menari2 di blog..makin membara semangat nak update ye tak

    ReplyDelete
  9. Time ros komen ni iklan nuff muncul bawah entry ngan kiri je. Atas takde ciksu

    ReplyDelete
  10. eh dia boleh hilang2 gitu ke
    ni nampak ada aje elok ketiga2 nya cik su

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin