Tudung kanak-kanak

Segmen Bloglist Feb-Jun by Cik Manis

nak join klik SINI


keputusan akan diumumkan setelah segmen tamat dengan bantuan encik Random ^__^ seramai 20 orang yang bertuah akan dipilih

27 Comments

  1. Terima kasih ciksu sudi join segmen nani. semak senarai peserta dekat sini ye http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-segmen-cik-manis.html
    All the best !

    ReplyDelete
  2. good luck yea, tak berkesempatan lagi nak join ^_^

    ReplyDelete
  3. saya dri segmen y sama jum singgah :) http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html

    ReplyDelete
  4. all the best Ciksu.
    Ros tag Ciksu ni :
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2015/01/segmen-berkenalan-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  5. goodluck :) saya pun join hehehe . http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Singgah dan follow di sini dari segmen yang sama..
    http://www.papaglamz.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html?m=0
    Jom la join GA Papaglamz..
    RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

    ReplyDelete
  7. Byk tu hadiahnya.moga cik random pilih ciksue..gud luck!

    ReplyDelete
  8. Salam...

    selamat bersegmen... gud luck

    ReplyDelete
  9. singgah sini dan follow :)
    jemput singgah
    http://mellyareenza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hai Ciksu.. pergi ke majlis tokti?.. Ros ade tengok kat ig tokti.. semua pakai baju sekolah :) hihi...

    ReplyDelete
  11. Singgah blogwalking dari segmen yang sama :)

    Jom singgah kembali :)
    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik-manis.html

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin