Tudung kanak-kanak

7 Tahun Sudah ^_^


alhamdulillah.alhamdulillah.alhamdulillah.
15/11/2007 - 15/11/2014

7 tahun sudah
doaku,
semoga hubungan ini sentiasa dirahmati Allah swt
aamiin 

ketika perkahwinan menginjak ke usia 7 tahun
 Alllah hadiahkan kami PERMATA HATI yang dinanti :) 
saya dilahirkan pada 7/2
cik abe dilahirkan pada 22/7
due PERMATA HATI kami sepatutnya pada 7/8/2014
 tapi PERMATA HATI keluar pada 10/8/2014
sesungguhnya angka 7 amat bermakna buat saya..

hari ni genap 3 bulan 5 hari PERMATA HATI kami 
syukur alhamdulillah
Allah izinkan kami untuk merasainya jua :’( :))))))))

terima kasih pada uols yang sekian lama follow blog qasehnyarania, sedia maklum tentang  penantian kami selama ini. terima kasih atas doa yang kalian kirimkan pada kami. 

hanya Allah mampu membalasnya.. 


36 Comments

  1. Tahniah
    Moga sentiasa bahagia Ciksu dengan cik abe .. skrg diserikan lagi dengan anakanda tercinta...pasti lebih bermakna
    Dugaan demi dugaan mematangkan diri kan?

    ReplyDelete
  2. Asslmkm ciksu.. Happy anniversary.. Allamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  3. Selamat ulangtahun perkahwinan buat cik su dan suami.. Semoga kalian berbahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  4. tahniah cik sue semoga rumahtangga cik sue bahagia kekal hingga ke jannah

    ReplyDelete
  5. Allahuakbar!!
    Alhamdulillah atas setiap kurniaanNya. Moga Allah sentiasa curahkan kasihnya pada kita semua... ameen.. tahniah ciksu.. dah menjangkau 7 tahun, moga dengan kehadiran permata hati menceriakan hidup kalian.. insyaAllah.. doakan y terbaik untuk isma juga ye ciksu...

    ReplyDelete
  6. Tahniah..untuk kelahiran permata hati dah ulangtahun perkahwenan

    ReplyDelete
  7. Tahniah..semoga kekal bahagia hingga hujung usia..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah hepi anibeseri ciksu sekeluarga. moga terus bahagia sampai syurga sana amin

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... semoga terus berbahagia hingga ke syurga... ameen...

    ReplyDelete
  10. Tahniah... happy anyversery su... semoga kekal bahagia disamping mereka2 yang tersayang

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..seronok kan trobek balik saat baru2 nikah :)

    ReplyDelete
  12. semoga berbahagia hingga ku hujung dunia...

    ReplyDelete
  13. alahai..mudanya cik su n cik abe!

    Btw hepi anniversarry buat cik su n cik abe moga sampai kehujung nyawa.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..tahniah ciksu, moga kekal hingga ke syurga

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah..semoga berkekalan ...dimurahkan rezeki..diberikan anak2 soleh solehah..amin

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, happy anniversary ciksu.. smoga kebahagian lebih bermakna dgn adanya permata hati. In Sha Allah.

    ReplyDelete
  17. salam ciksu..minta maaf lma xmai melawat sini..tahniah! semoga dgn kehadiran org baru dlm kluarga ciksu, ciksu makin happy n jgn susah hati lgi tau^^

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah tahniah ciksu! Allah mendengar doa ciksu.. happy anniversary

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah. Happy wedding anniversary to both of you. Smoga kekal bahagia till jannah.

    ReplyDelete
  20. tahniah...selamat melayari bahtera umah tangga utk fasa yg kedua plak...7 tahun bukan satu tempoh yg singkat tu...byk masam masin manis pahit manis dh lalui kan.....

    ReplyDelete
  21. appy anivasry.... hadiah paling bernilai permata hati tu kan..jga elok2 ek ;p

    ReplyDelete
  22. syukur alhamdulillah..
    selamat ulangtahun perkahwinan buat cik su n husband.. lya doakan moga terus tabah bersama mgharungi suka duka. alhamdulillah jugak, sebab cik su diberi kesempatan utk memiliki zuriat sendri.. sama mcm lya.. walaupon seorang. tapi dah amat2 bersyukur..

    ReplyDelete
  23. Slm knl ciksu, tq ya sudi singgah ke blog cipisan lya..tahniah rezki ciksu,moga sntiasa d murahkn rezki buat ciksu sekeluarga

    ReplyDelete
  24. Happy Anniversary Cik Sue & suami.. semoga kehadiran cahaya mata menambah lagi seri dalam hidup kalian berdua... Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..akhirnya penantian selama 7 tahun..saya tumpang gembira

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah...
    Syukran syukran...semoga kalian bahgia hingga kehujung nyawa....
    Aamiin..

    ReplyDelete
  27. eh kita berkahwin pada tahun yang samalah!
    saya juga berkahwin pada 2007
    tapi saya hujung tahun =)
    happy 7th anniversary! tak lama lagi saya pula...hehe

    ReplyDelete
  28. happy annivesary ciksue,semoga makin bahagia dengan kehadiran permata hati

    ReplyDelete
  29. salam ciksu...
    alhamdulillah..
    selamat ulangtahun perkahwinan..
    semoga berbahgia hingga ke jannah :)

    ReplyDelete
  30. Masya Allah.Tahniah

    ReplyDelete
  31. happy anniversary,Cik Su..sorry,lambat wish..moga kekal hingga jannah..;)

    ReplyDelete
  32. Tahniah, Ciksu. Happy anniversary yang ke-7. Kali ni lebih meriah rasanyakan. At last, yang dinanti-nanti sekian lama dah ada dalam pangkuan, di depan mata. We're happy for you too ^_^

    ReplyDelete
  33. Moga cikgu terus berbahagia melayari rumahtangga sampai syurga... :)

    ReplyDelete
  34. 7 tahun dah.. Tahniah cik su..

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin