Tudung kanak-kanak

BUAH TANGAN...

 Alhamdulillah. Syukur.

Hati sedih sebab cari kad bank Muamalat tak jumpa. Tak tahu mana jatuhnya. Last guna hari seminggu yang lepas. Transfer duit beli barang dekat kawan. So, far kawan dapat duit. Lepas pada tu, gerak pergi Ipoh. Masa ni dalam hati, maybe tertinggal dal laci di rumah. So, tak gabra dan still husnuzon. 

Dah habis cuti-cuti, gerak balik Penang. Cari punya cari. Semuanya tak jumpa. Sah. Jatuh dekat memana ni. 

Semalam dah sampai lewat. So, hari ni lah sempat gi branch Bank Muamalat untuk proceed kad baru. Padahal baru aje tukar kad bank ni hari tu asbab expired. Ni kena gi lagi asbab hilang dari radar. 

Sebelum tu, dapat parcel kiriman nun jauh dari Besut. Thank You. Moga Allah swt merahmati kalian sekeluarga walau di mana berada. aamiin.

Ada hadiah untuk Rania. Untuk ummi pon ada juga. Syukur alhamdulillah. 


Suka Rania dapat bebulus comel. Habuan peluk memalam.

 

Tadaaaa!!!
Barang tersembunyi dijumpai 😂
Sehelai selimut terselit dalam badan si bear putih gebus ni. Lawak pulak rasa. Ingat apalah dalam ni. Punyalah kelam kabut tarik dua beranak ni semalam.
Sekali naaaaa.. SELIMUT 😅

Ummi dapat sejadah dan telekung dari Siti Khadijah.

Alhamdulillah. Syukur. Rezeki..

Thank you Allah. Thank you adik.. 

Happykan dapat hadiah dari seseorang?

Jomlah happykan yang tersayang dengan supplement kesihatan makanan sunnah ni. Elok untuk kesihatan dalaman.. 


Ready stok.
Sesuai untuk seisi keluarga.. 
Untuk anak anak sesuai yang rich.. untuk mak ayah, adik beradik sesuai yang klasik.. 


Ni harga baru untuk tahun baru.. 

Nak cuba rasa, boleh rojer ciksu k. #0193080215 #maduhabbatussauda #codbertam #codkepalabatas #hspmpenang 


0 Comments