Tudung kanak-kanak

ONLINE SELLER. TRUSTED ONLINE

Ciksu si penjual online.. trusted online.. don't worry.. ciksu bukan alien.. rutin harian ciksu sama je dengan korang.


Ehehehe.

Selit pic sekeping dua buat yang merindui ciksu Qasehnya Rania.. ๐Ÿ˜

Tapi biasalah.. wall ciksu memang penuh dengan produk jualan ๐Ÿ˜‚ sekali sekala tu adalah terselit menu masakan dan aktiviti ciksu yang tak seberapa ittew.


I'm housewife yang bercita-cita besar ๐Ÿ‘จ‍๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿ‘ง Semoga impianku bakal jadi nyata. Sikit lagi, kita sabar. Semoga Allah permudahkan semuanya apa yang dirancang. Kita merancang tapi ingat Allah juga merancang. Sesungguhnya perancangan Allah adalah yang terbaik untuk hambaNya. Apa yang penting kita usaha dulu..

Kan! Betul tak!

Setiap orang ada minat dan impian yang berbeza-beza. So, berusahalah untuk gapai apa yang diimpikan itu.

Ciksu doakan kalian juga berjaya dengan jayanya dalam apa jua urusan korang. aamiin..

Ciksu jual produk apa sekarang ni?

Ciksu jual produk herv natural sekarang ni. Ciksu jual, ciksu pakai. Alhamdulillah, dah setahun lebih dengan herv natural. Kalau u olss tak mau beli online dan duduk berdekatan #firstskincarevendingmachine ni korang boleh je beli terus dari #hervvendingmachine tu.

Oh ya, #hervvendingmachine tu hanya ada di KLCC, KLIA (ANJUNG TINJAU) DAN AIRPORT SENAI.

Ini ada sekeping dua gambar SELFIE dengan #hervvendingmachine di KLCC sebagai kenang-kenangan di hari mendatang.

Ece ce ce wah ๐Ÿ˜‚






HERV SELFIE CONTEST AT VENDING MACHINE KLCC masih lagi berlangsung ye u olss. Tarikh akhir 22 November, 2019.





Coming soon!

Akan ada produk baru lagi yang akan ciksu bawa masuk ke kedai ciksu..

In shaa Allah.. Semoga dilimpahkan rezeki yang berpanjangan seperti air yang sentiasa mengali.. Semoga segala yang dirancang berjalan lancar.. aamiin.

Harap bertabahlah ye kalau produk² ciksu terlalu depan rumah korang ๐Ÿ˜ jangan risau, ciksu tak ketuk pintu rumah hangpa aihh..

Tapi..

Nak minta tolong jelah. Hihi. Tolong ketuk salah satu icon ini ๐Ÿ‘ ❤๐Ÿ˜ฑ bila ternampak "anak-anak" ciksu lalu lalang tu ye ๐Ÿ˜‰

Kata friend, kan‼ Kasilah like satu kali..

Githooooo ๐Ÿ’›๐ŸŒป๐ŸŒž

Jemput follow ciksu di facebook okay! sokmo update di sana mengenai produk jualan..

Ni link facebook ciksu

https://www.facebook.com/qasehnyarania

5 Comments

  1. good luck.
    moga your selling kencang ye, sue.
    tak mudah nak dpt kan kepercayaan prospek & pembeli, kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kak. tq
      fii amanillah..
      in shaa Allah ada rezekinya..

      Delete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin