Tudung kanak-kanak

TEMA RAYA 2019


Korang.. mak-mak, isteri-isteri.. kalut-kalut dok cukupkan biskut raya dalam balang.. jangan dilupa pakaian di hari raya ye.. kang buatnya cik suami tertinggal beg pakaian raya.. mmm.. nangis tak berlagu uiiii.. 😅

Jangan tak sangka tau..
sebab dah pernah terjadi dekat my biras..
cik suaminya tertinggal satu beg pakaian raya.. untuk 4 beranak.. udoh sampai kampung.. esok nak raya.. baru perasan satu beg pakaian tertinggal.. rupanya yang tertinggal tu beg baju raya.. hohoho
Mau tak mau, malam raya terpaksalah bersesak-sesak mencari baju raya.. stressss mak enon.. mana nak cari baju sendiri, baju cik laki, baju anak anak lagi.. itu belum kira tak jumpa size sendiri, warna sedondong bla bla bla 😒

Nak survey sikit :D
Tema baju raya korang warna apa tahun ni?





Kami sekeluarga TEMA MAROON di hari raya pertama dan kedua. Raya ketiga dan seterusnya kita recycle baju yang mana ada dan mecing-mecing kan anak beranak 😅






#temaraya2019

1 Comments

  1. Kaum hawa cream ala2 kuning susu gitu, kaum adam pula hitam itu menawan, lagipun kami di sini masih lagi berkabung 44 hari di atas kemangkatan duli tuanku..

    Ciksu beraya dimana?

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin