Tudung kanak-kanak

KEK MINYAK YANG SEDAP DAN LEMBUT. TEMPAHAN AREA JERTEH DAN BESUT..


السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُ 

KEK MINYAK YANG SEDAP, LEMBUT DI MULUT


Kek minyak peberet.. rania suka sangat.. kadang buat untuk bento raniaku sayang.. habuan dia makan dengan kengkawan kat school.. 

BENTO RANIAKU SAYANG



KEK MINYAK PERISA STRAWBERI 
walaupon rupanya simple tapi sedap rasanya.. ciksu letak perisa strawberi emulco.. sedap dan wangi baunya.. rania yang request nak kek strawberi.. lagipon si ayah pon suka kalau kek kosong begini.. 


KEK MINYAK SEBELUM DI BAKAR
lapis di selapis dilapis.. 
hasilnya beginilah.. 
kendian lorekkan ikut suka-suka hati.. 
hahahaha.. 



KEK MINYAK WANGI, LEMBUT, LEMBAP DAN SEDAP.. IN SHAA ALLAH MENEPATI CITARASA SEMUA.. 
teruja Rania tengok bentuk munge munge ni. hihihi.. 
datang minta izin nak tengok.. 
pastu buat muka

"wow, ummi.. cantiknya.. ummi buat ke..? "



Rania laju je makan.. tapi kalau kek yang ada cream.. lagi laju colek creamnya.. keknya bagi ke ummi.. acanerlah kilo ummi tak bertambah, kan!!!

Ummi buat apa yang rania suka makan jurrr..

TAPI 

kalau ada yang berminat nak tempah untuk makan makan, ummi on je 👌

TAPI

ummi hanya buat saiz 9" jurrr.. 🙊

KEK MINYAK sesuai untuk kudap-kudap.. orang-orang tua lagi suka kek kosong begini. so, bolehlah dibuat buah tangan time balik beraya atau ziarah menziarahi. 

Sesuai juga untuk door gift.

KEK MINYAK ni memang sangat sesuai untuk jamuan atau majlis. Sebab senang nak handle. Tak comot dan senang nak makan..

Betul, tak ‼

SMS/ Whatsapp CikSu #0193080215 untuk tempahan. 

#daridapurciksu
#kekminyak
#kekminyaksedap
#tempahankekminyak
#tempahankekjerteh
#medanselerajerteh
#kek
#bazarpaknil
#food #makanan #foodporn

1 Comments




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin