Tudung kanak-kanak

Pistachio Bakery, Kuala Lumpur

Pisctahio Bakery, Kuala Lumpur| Diakui kek2 di Pistachio Bakery tersangatlah edap dan menepati citarasa ciksu. tiap kali beli tak pernah ada yang tak menepati citarasa lagi.

kalau beli coklat moist kat sini. Seriously, terlajak sedap sebab seakan sama macam yang kita buat dirumah. nak tahhu kesedapannya sama ke tidak dengan yang homemade, silalah beli di Pistachio Bakery ye.

Kad keahlian rm 20 untuk 2 tahun. lepas register dapatlah free gift osaka cake ni.

osaka cake

dapat free selepas register sebagai ahli 
ada 6 ketoi. keknya sedap dan lembut.. dalam ada inti kastad.. tak manis sangat.. 

passion fruit cheesecake
lapisan bawah brownies. tengah cheesecake. atas filling passion fruit. masam2 manis.. nikmat dan sedap tak terkata bila dapat gigit brownies, cheesecake tu. lengkap rasanya (T______T)

senarai branch Pisctachio Bakery. semuanya terletak di Lembah Klang.. 

lepas ni, tak da chance lah nak turun key el, kalau tetiba teringin nak makan kek kat sini, kan!! 

makan time sejuk.. dapnye.. dapnye.. dapnye.. 

2 Comments

  1. Alahai.. jauhnya..
    Kalau dekat leh g grab..
    Lama tak makan cheese cakes..

    ReplyDelete
  2. mmg tiap kali nak beli kek mesti beli kat pistachio,m mg sedp kek dia, harga pun tak mahal sgt dari secret resepie

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin