Tudung kanak-kanak

IKHTIAR HAMIL: Herbal Rimba



tak pernah tahu pon sebenarnya pasai produk herbal rimba.. semuanya bermula selepas admin   page senang hamil yang rekomen kan..

harga saya dah lupa la berapa.. dah lama kan.. ini lah kalau asyik dok biar terperam lelama kat draft.. muahahaaa.. kalau tak salah dok ada 10 biji aje sekotak..



suami cakap ok je herbal rimba ni.. maksudnya serasi dengan beliau.. bila makan tak ada apa2 kesan yang negatif.. macam pening kepala ke atau yang sewaktu dengannya...

Cumanya yang tak serasi bila nak mengorder herbal rimba.. 
pernah skali tu cik abe nak beli banyak terus, kebetulan orang yang jual ni dok area Taiping (mengikut alamat yang tertera pada alamat pengirim di pos laju).. kiranya kebetulan balik kuala kangsar, so, boleh la deal jumpe ke apa kan.. jimat sikit duit mengepos.. :)



sekali bila cik abe call tak berjawab, msg tak berbalas.. 
eh.. jap.. dia balas juga msg tu tapi selepas 2,3 hari..
terus cik abe dah malas nak berurusan.. so, terus stop macam tu aje la.. 



kalau tak silap setakat 3 kotak kecik tu je kot cik abe cuba herbal rimba ni.. hahahahaa.. apa pon tak boleh..



Apa kegunaan herbal rimba ni!!! 
haaa, uols tengok & baca sendiri la erkk.. 
saya goggle aje pic ni.. flyer yang saya dapat entah ke mana perginya.




16 Comments

  1. Kita berusaha kn. Insy allah

    ReplyDelete
  2. baru tau mengenai produk ini

    ReplyDelete
  3. Memang tak rasa selamat kalau kita order dan penjualnya tak nak layan betul-betul kan?

    ReplyDelete
  4. Ini la yg jd masalahnya sesetengah business on line.... bila kita perlukan sangat ... call tak berjawab sms tak berbalas... org kelate ckp 'putus angin'

    ReplyDelete
  5. mungkin penjual tu ada hal y tak dpt dielakkan kot..

    ReplyDelete
  6. semoga kesabaran ciksu & hb berbalas hadiah berharga drp Allah...amin

    ReplyDelete
  7. berusaha kan...harap ciksue cepat timang cahayamata..

    ReplyDelete
  8. owh pil rupanyaa..order dgn org lain plak la ciksue..:)

    ReplyDelete
  9. macam tak nak berbisnes je 2 3 hari baru nak rely msg..sabo jer la..

    ReplyDelete
  10. tu la yang tak suka bila berurusan dgn orang bisnes kan ciksu..
    apa2 pun semoga usaha ciksu & suami berhasil..

    ReplyDelete
  11. usaha mana yang mampu.. Ros pun ada baca jugak pasal ni kat fb senang hamil tu , ciksu...

    ReplyDelete
  12. Rajin Ciksu suami isteri berusaha. Insya Allah, doa akan didengari suatu hari nanti.

    ReplyDelete
  13. spoil la gitu kalau call mesej tak berbalas. tapi mungkin sealer tue ada hal kot. bersalin ke ape ke. hihihihi :p

    ReplyDelete
  14. Salam QR..
    pernah baca psl HR ni..
    hmm..betul2 tu.. bila kita series nk mmbeli, tetiba penjual takde feedback mmg dah tawar hati nk teruskan beli..

    ReplyDelete
  15. Usaha tgga kejayaan...semoga su n suami akan dikurniakan chaya mata tahun nih...aamiin

    ReplyDelete
  16. Kita tetap harus berusaha, semua yang menentukan Allah

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin