Entry Copy paste.. Jika ada yang berminat boleh terus hubungi no telefon di bawah ye... Ci…
Read moreSedia menerima tempahan aneka:
>MUFFIN
>KEK MARBLE
>KEK SNOW CHEESE
>KEK PANDAN CHEESE LELEH
>KEK COKLAT MOIST
>KEK COKLAT LAVA
>PUDING ROTI
>BROWNIES
>PULUT KUNING + RENDANG
>KUIH MUIH (KASWI, PAU, DONUT, ROTI + JALA + KARI AYAM)
*mengikut permintaan*
Untuk tempahan & pertanyaan boleh hubungi CikSu
melalui
Emel: lobaksusue@gmail.com @
Whatsapp: 019-3080215
TQ
:)
Assalamualaikum
SELAMAT DATANG Ke Blog QasehnyaRania....
Blog ini bukan sekadar berkongsi tempat makan best, masakan dan resepi² baru tapi terselit juga kisah kehidupan, keluarga dan perjalanan SUAMI-ISTERI yang berusaha dapatkan zuriat. Selama 7 tahun penantian kami sebelum dapat RANIA.
Terima kasih diucapkan atas kunjungan anda semua.
Jika ada resepi yang anda suka, boleh ambil & mencubanya.
Gambar² di blog QasehnyaRania adalah hak cipta terpelihara dan hak milik kekal tuan blog QasehnyaRania dan adalah DILARANG untuk mengambilnya tanpa minta izin terlebih dahulu.
:)
38 Comments
kopi cincau pun sedapp juga tau.. nyum².. tak caya cubalah... tpkan bile sy order kat kedai org mcm pelik jer...
ReplyDeletebestnya cincau
ReplyDeletehe3..da siap pun bandung cincau yg di order td..mekasih ye..lg satu kan air feberet saya ialah air carrot susu..x sah kalo x order kalo g minum kt kedai..
ReplyDeleteSedapnya. Nak sikit ☺☺
ReplyDeleteAT pernah beli masa ada expo pertanian & perladangan kat area cheras.. memang sedap.. ^_^
ReplyDeletex pernah lg try buat sirap bandung guna santan sawit khalis. x pernah dengar pun. hehehe. jakun sungguh kan. nnt nak try cari la. tp cam jauh je pasar borong selangor tu. huhuhu
ReplyDeletethanks for sharing info sis!
alahai sedap nyer sirap bandung!tapi tak suke cincau..hurmmm
ReplyDeleteowh t.kasih Qaseh..ada utk pcl jugak eh...santan sawit tu yg buat lain dr biasa, susah nak jumpa santan sawit..packing dia mcm mana?..nk pi cari lah ..
ReplyDeletemmg fevret air bandung cincau. slurpppp. mmg sodap berkrim lazat. hehe.
ReplyDeleteYummy..dahaga pula..terutama petang2 ni panas..hehe..hilang sakit tekak..
ReplyDeletesedapnyeee..tringat bulan puasa..slalu buat air cincau nih
ReplyDeletePertama kali dengar guna santan ini....
ReplyDeletelya suka susu cincau..memang sejuk je tekak bila minum
ReplyDeleteSelalu buat sirap bandung kat rumah pakai susu yg mana ada...susu pekat manis pun pernah campur soda baru meletop
ReplyDeletesedapnye..trs rase dahaga...
ReplyDeleteletak soda sket. lg sedap. ;)
ReplyDeleteai x minum susu..so air sirap bandung pernah skali minum sbb Chikna dh oder.hehehe kalo letak cincau lg lah x pernah :)
ReplyDeletecincang cincau cincang cincau cincang cincau cincang cincau hahahhaa terlekat perkataan tu dalam kepala saya.
ReplyDeletekurang yakin ngan rasanya.. sedap ye?
ReplyDeletelama tak singgah sini.....wahhh!!!! bling bling !!!!!....i like!!!
ReplyDeleteooo, 1st time dgr santan sawit ni... ada jugak ek?
ReplyDeleteWah! Dila tgk mlm2 ni terliur dahaga tekak plk...hihi...sedap tu..nnti minum lain kali ingt dila tau...:)
ReplyDeletePmanggang tu dila xbyar lg..tempah ngn mak sedara suami tp dh brbulan2 dia xingt kot..mls dh nk tnya bnyk kali..huhu..tq ciksu..nnti dila jenguk blog k.tie tu..nk tnggu g k.l plk xth bila:)
ReplyDeletepernah makan cendol santan sawit yang betterhalf belikan dulu...sedappp... ha ah...diaorang kata santan sawit lebih bagus dari santan kelapa...
ReplyDeleteCikSu...tetiba pepagi ni rasa dahaga pulak tengok sirap bandung cincau ni...
err..sedapnyaa..!
ReplyDeleteterliur dah ni....
psst...ciksu okay..hidung berdarah lagi ke?
saya suka juga sirap bandung tapi tak pernah lagi guna santan... boleh cuba ni
ReplyDeletememang nampak sedapp tu kak!
ReplyDeletex penah rasa lagi..tp tgk gmbo pun tahu sedap..
ReplyDeletewow...santan kelapa sawit..first time dengar ni...
ReplyDeletememang suka bandung cincau tapi tak pernah lagi dengar santan sawit biar pun en suami bawak lori sawit. hehe
ReplyDeletegulp...sedap
ReplyDeletewah special untuk mereka ye :)
ReplyDeleteRos suka bandung laici .. hihihi..
bandung cincau minuman fav mek merah=)
ReplyDeletekalau dah guna santan....lagi ler sedap....berlemak berkrim....he3
ReplyDeletenampak sgt menyelerakan..
ReplyDeletesedap kalau bulan posa slalu buat cincau
ReplyDeletealamak sedap tuh
ReplyDeleteemmm... sedap!!! biasa dneo minum masa berbuka bulan puasa... :)
ReplyDelete﷽
“Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.” (Ibrahim: 40)