Entry Copy paste.. Jika ada yang berminat boleh terus hubungi no telefon di bawah ye... Ci…
Read moreSedia menerima tempahan aneka:
>MUFFIN
>KEK MARBLE
>KEK SNOW CHEESE
>KEK PANDAN CHEESE LELEH
>KEK COKLAT MOIST
>KEK COKLAT LAVA
>PUDING ROTI
>BROWNIES
>PULUT KUNING + RENDANG
>KUIH MUIH (KASWI, PAU, DONUT, ROTI + JALA + KARI AYAM)
*mengikut permintaan*
Untuk tempahan & pertanyaan boleh hubungi CikSu
melalui
Emel: lobaksusue@gmail.com @
Whatsapp: 019-3080215
TQ
:)
Assalamualaikum
SELAMAT DATANG Ke Blog QasehnyaRania....
Blog ini bukan sekadar berkongsi tempat makan best, masakan dan resepi² baru tapi terselit juga kisah kehidupan, keluarga dan perjalanan SUAMI-ISTERI yang berusaha dapatkan zuriat. Selama 7 tahun penantian kami sebelum dapat RANIA.
Terima kasih diucapkan atas kunjungan anda semua.
Jika ada resepi yang anda suka, boleh ambil & mencubanya.
Gambar² di blog QasehnyaRania adalah hak cipta terpelihara dan hak milik kekal tuan blog QasehnyaRania dan adalah DILARANG untuk mengambilnya tanpa minta izin terlebih dahulu.
:)
21 Comments
tengah malam ni lapoooo balikk
ReplyDeleteSalam kenal..nampak menyelerakan betul asam pedas tu..:)
ReplyDeletekann..kalau ada bendi lagi sedap kan..
ReplyDeleterasa mcm da lamaaa sgt x mkn asam pedas... dap nyer...
ReplyDeleteadui cik su...ikn tenggiri tu!!sedapp...
ReplyDeleteooo ada letak belacan ek..tu yg jadi umph nya! ;p
ReplyDeletesmlm makan rojak je bebuka kt opis kan takde la nk mkn beria naw ;p
Kalau rumah kakak asam pedas dah macam satu kemestian CikSu. Seminggu sekurang-kurang pun sekali mesti ada..
ReplyDeletetu la...smlm tgk sapa update kata bunga kantan stangkai RM5
ReplyDeleteaummm.
ReplyDeletemyfebret..
bru je asak hari rabu leps
Lama tak buat asam pedas Cik Sue....belum kepingin hehe......
ReplyDeleteohhh cik sue buh serai yeh...okje selalunya tk letak....sure lagi wangikan...
asam podehhh mmg sodapp!
ReplyDeleteEh.. ada bendi dlm asam pedas ciksu..mmg sedap ni.. bunga kantan tu kalau suami akak, dia nak kena masuk yg belah dua je, sb dia jenis gigit daun kantan tu. Jadi, kadang2 sampai 3 diletakkan pun , mmg habis bubga kantan tu. Kalau rm3 satu, mak, rm9 la.. kena kurangkan ni kalau akak buat.
ReplyDeleteErmm asam pedas. . Sedap..ohh boleh kisar ye sis bunga kantam tu..tak tau plak..hehe
ReplyDeletenmpk sngt pekat kuahnya
ReplyDeletetifaanvar
sedapnye
ReplyDeleteMahal kan bunga kantan. smlm cari pon xde....kat rumah bonda byk...rumah sendiri xde tanah nak tanam
ReplyDeletetergoda ayu..hehehe
ReplyDeletehaishhh kecur air liur hihihihi
ReplyDeleteAsam peda feveret Ros tau ciksu. bila tengok entry ciksu ni, ketawa sendiri Ros sorang-sorang. hahaha.. ada memori indah dengan ikan tenggiri.. Ros ada buat entry pasal tu, kat tajuk entry asam pedas ikan parang. Alkisah gi pasar nak beli ikan tenggir buat asam pedas, tapi p beli ikan parang. bulan puasa tahun lepas lah. hihihi
ReplyDeleteAsam pedas ni memang sedaplah, Ciksu. Biasanya memang dengan ikan tenggiri, jenahak, ikan parang dan ikan merah. Kalau ada lauk asam pedas memang makan bertambahlah nampaknya.
ReplyDeleteTerbaiklah.. Lama tak makn..
ReplyDelete﷽
“Wahai Tuhanku! Jadikanlah daku orang yang mendirikan sembahyang dan demikianlah juga zuriat keturunanku. Wahai Tuhan kami, perkenankanlah doa permohonanku.” (Ibrahim: 40)